Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen!

trouwen-in-de-toekomstElk jaar denk ik weer bij mezelf: nu heb ik echt wel voldoende variatie in wat ik doe, maar telkens komt daar dan weer een nieuwe variëteit bij.

Vorig jaar begonnen we, onder invloed van de trouw van onze dochter Karen, met het inoefenen van verschillende ballondecoraties. Het moment dat dochterlief in het huwelijksbootje stapten hadden we iets unieks ontdekt waarmee we, naast onze muzikale bingo, het publiek zouden proberen te verleiden: onze lichtgevende ballonnen.

Natuurlijk kregen Karen en Karel de eer om als eersten dit te mogen hebben op hun trouwfeest. Als kind van een creatief iemand mag je af en toe toch wel eens een voordeel hebben, niet?

Het organiseren zit mij zo in het bloed dat ik besloot om voor de dochter een beetje stress weg te nemen door een stuk van de organisatie op mij te nemen.

Op het einde van de dag gaf dit mij zo een voldaan gevoel dat ik er niet verder moest over nadenken: DIT WIL IK NOG WEL GAAN DOEN!

Mensen die mij kennen weten dat “het nog wel gaan doen” eigenlijk vertaald mag worden in: “ZO SNEL MOGELIJK EN LIEFST VANDAAG NOG”.

Na een beetje zoekwerk kwam ik op de opleiding voor weddingplanner uit en ik hoefde nog maar een stuk van de info te lezen om te weten: dit is wat ik nog wil doen.

5 weken opleiding, een examen en eindwerk later stond ik daar met mijn diploma en diende mijn eerste stagekoppel zich aan. Chloë en Koen!

De voorbereidingen voor het huwelijk van mijn stagekoppel, dat trouwens zal trouwen op mijn verjaardag, verlopen vlot en weer bekruipt mij het gevoel: mm is dit nu alles??

En ja hoor! Daar heb je het weer: bezige Hilde las over ceremoniesprekers en dacht niet lang na: mmmm DIT WIL IK NOG WEL GAAN DOEN!!!

En zoals je al kan raden: neen: niet overmorgen, niet morgen maar VANDAAG!

Zo geschiedde het dat ik in contact kwam met Ria Andrea.

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging!

Ria, ik ben er klaar voor!!