Getuigenissen

Als ouders van het bruidspaar Ann en Johan op 25 mei 2018 op een schitterende tuin/boslocatie in Itegem mét stralend weer, kunnen we alleen maar zeggen dat het voor ons een écht sprookje was.. Wij hebben als team met Hilde samengewerkt - wat geweldig was - gewoon ook omdat het een bijzondere situatie was.. Veel emoties, een lach en veel tranen zijn er gevallen, met mededank aan Hilde.. en anekdote : ondanks dat ze zich van uur vergist had (dacht dat het een uur later was) is alles toch nog in orde gekomen met ietske méér zenuwen 🙂 maar met zo een ongelooflijk weer kon er niets stuk! dank U Hilde! xxx

Naam* de rede - galle - schippers Johan, Ann, Benny, Jenny   

Lieve Hilde en Wim,
De perfecte partner, de perfecte locatie, de perfecte ceremoniemeester, de perfecte ringen hadden we al gevonden. Toen wij jullie ontmoet hebben, dachten we dat we de perfecte spreekster voor onze ceremonie gevonden hadden. Dit werd dubbel en dik bevestigd op 10 augustus 2019 waarbij jij onze twee levensverhalen perfect in elkaar had gevlochten om vervolgens ons avontuur voor alle aanwezigen helemaal tot leven te brengen op een manier waar wij niet van durfden dromen. Wij hebben gelachen, gehuild en waren verbaasd hoe jij van 12 verschillende verhalen van familie en vrienden van ons één prachtig geheel kon maken. En alsof dit nog niet genoeg was, hebben jullie ons uit de nood geholpen om onze feestzaal prachtig te decoreren. Wij zijn jullie ongelofelijk dankbaar, mede dankzij jullie werd onze mooiste dag nog mooier, een overgetelijke herinnering. Vele groetjes Thomas & Eline

Meneer en mevrouw Andries   

Afgelopen zaterdag was het zover. Eindelijk onze dag de dag waar we zo naar uit keken. Over het idee van een ceremonie waren we het al snel eens en zo kwamen we terecht bij hilde.
Al vanaf het eerste gesprek voelde we dat het goed zat en vertrouwde we de ceremonie toe aan hilde. En wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben. Hilde bracht onze ceremonie met gevoel en helemaal zoals we het verwacht hadden. Met een lach en veel tranen was iedereen in de ban
Van onze ceremonie. De complimenten bleven natuurlijk niet uit. Hilde en Wim we willen jullie bedanken om onze dag
Zo perfect te maken, we zouden het zo weer over doen.

Kitty en Roel   

We wilden een persoonlijke op maat gemaakte ceremonie om een verlenging te hebben op het officiële gedeelte bij de burgerlijke trouw.

Door contact op te nemen met familieleden en naaste vrienden en onze eigen input heeft Hilde een zeer persoonlijk verhaal opgesteld. De uitvoering was helemaal naar wens en heeft van onze ceremonie iets puur en intiem gemaakt.

Alvast bedankt!

Gerd & Lore   

Ik geloofde er al niet meer in, dat het mogelijk zou zijn om iemand te vinden die onze ceremonie kon begeleiden zoals wij dat wilden. Volledig op onze manier, zonder compromissen te moeten sluiten.. Het leek onmogelijk!

En dan was daar ineens Hilde. En Wim natuurlijk ook, als stille kracht ernaast.

Van bij het eerste gesprek was duidelijk dat we op dezelfde pagina zaten, binnen de kortste keren maakten Hilde en ik elkaars zinnen af en moesten mijn toekomstige en haar man ons af en toe een beetje afremmen.

Van bij de allereerste seconde had ik er het volste vetrouwen in. Stiekem was die ceremonie dat stuk van onze trouwdag waar ik het meeste naar uitkeek.

Hilde en Wim waren dat vertrouwen meer dan waard! Wij hadden een prachtige, volledig op ons lijf geschreven huwelijksceremonie, in een sprookjesdecor (ook volledig dankzij hen!!)
Hilde en Wim: vanuit de grond van mijn hart: dank je wel!! Het was - mede dankzij jullie - een prachtige dag!! Eentje die ik nooit zal vergeten!

Els   

Toen we op de website van onze feestzaal ontdekte dat er de mogelijkheid is om een ceremonie te houden waren we direct verkocht aan het idee. Maar hoe pak je zo iets aan? En wie zal de ceremonie uitvoeren? Al snel kwamen we via via bij Hilde terecht, en na een eerste contact hadden we direct het gevoel "dit is wat we willen, een persoonlijke viering waarbij onze kindjes, familie en vrienden nauw betrokken worden". En zo is het ook geworden, ons volledig verhaal werd op een leuke manier met iedereen gedeeld. Er waren momenten van plezier maar ook van emotie. Kortom een heel mooi moment uit "onze" dag om nooit te vergeten.

Melissa en Glenn   

Vanaf het eerste contact voelden we dat het goed zat. Hilde begreep direct welke richting we uit wilden. Het was een zeer mooie en heel persoonlijke ceremonie. We hebben op momenten gelachen en op momenten toch een traan gelaten. Van al de mensen die aanwezig waren hebben we te horen gekregen hoe mooi en persoonlijk het was gemaakt.
Hilde je hebt het fantastisch gedaan, we zijn zeer blij dat jij erbij was echt heel hard bedankt voor een onvergetelijk moment.
Sarah en Edwin

Sarah en Edwin   

Dag Hilde,

Wij willen u enorm bedanken voor ons pracht-ceremonie.
Zelf hadden wij dit nog nooit gezien en wisten niet wat we moesten verachten.
We kunnen maar iets zegen, het was PRACHTIG!!
Iedereen die ons erover sprak was enorm enthousiast.
nogmaals een dikke merci!

Kimberly en Mathieu

Kimberly en Mathieu   

Hilde, een aanrader.
Zeer persoonlijk gaat ze te werk! Iedereen vond onze ceremonie: de meest emotionele en meest mooie ceremonie ooit ❤️👰🏼🤵🏼❤️

Dominique Bogaerts   

Deze zaterdag 6 Mei 2017 getuige mogen zijn van een prachtige ceremonie op Fenna's en Sam's trouw.

Zeer verzorgde ceremonie, mooi de personen weer gegeven zoals ze zijn. Geen enkel detail ontbrak.
Met een lach en een traan, met blijdschap en emotie...

Prachtig !! Hilde, top werk hoor.

Jennifer   

Wij wilden een mooie, emotionele ceremonie en dat is precies wat Hilde ons gegeven heeft. Onze ceremonie was net zoals wij het in gedachten hadden. Niet alleen wij vonden het prachtig, maar ook onze gasten.
Hilde is een heel aangenaam persoon om een gesprek mee te voeren. Je voelt je dadelijk op je gemak bij haar en ze voelt de mensen goed aan. Ik kan haar aanraden voor iedereen die een persoonlijke huwelijksceremonie wilt! Zij zorgt voor net dat extraatje op jullie mooiste dag!

Ine en Pieter   

Hilde is een zeer warm en enthousiast persoon. Vooral haar enthousiasme sprak ons enorm aan. Aangezien wij zelf geen schrijftalenten en al zeker geen "sprekers" zijn, was Hilde de perfecte persoon voor onze huwelijksceremonie. En dat het perfect was, daar is iedereen die er die dag bij was van overtuigd!
Bedankt Hilde en Wim, jullie zijn TOP!

Peggy   

18 mei 2018 was het dan zover....onze dag.
En wat voor één....het werd prachtig, een dag om nooit meer te vergeten.
Zo hadden we het zelfs nooit kunnen dromen.

En dit mede door Hilde en Wim die zorgden voor de decoratie van zowel de kerk als de feestzaal met ballonnen.
Ballonnen waren dan ook het thema dat al ontstond bij de "save the date" kaartjes.
Het zag er prachtig uit en we kregen enorm veel goede reacties.
Het oplaten van "Heliumduifjes" na de kerkdienst was ook een prachtig moment.

Op het avondfeest zorgden de prachtige wolkballonnen voor een extra touch en tijdens het dansfeest
zorgen ze voor discosfeer door ze in alle kleuren te laten flitsen. Het maakte de feestzaal helemaal af!

Hilde en Wim, erg bedankt om dit voor ons te regelen, zonder dat wij er de dag zelf mee bezig hoefden te zijn!

Kenny en Ellen

Kenny en Ellen   

1 juni 2019
Een dag waar we zo lang naar uitkeken
Tijdens de prachtige ceremonie werden meerdere traantjes weggepinkt, een ceremonie dat samengesteld werd door onze vrienden en waarbij Lady Hill er één prachtig geheel van maakte.
Hilde, jouw samenbrengen van alle verhalen tot één geheel maakte voor ons ons dagje AF...
Wij hebben zo gelachen en genoten van elke seconde.
Dikke dikke dankjewel om ons verhaal zo persoonlijk te brengen en ons te verrassen met alle verhalen.
Sharon & Jeroen

Sharon en Jeroen   

Al vanaf het eerste contact wisten we dat we goed zaten, Hilde wist meteen welke richting we uit wilde. Geen stijve traditionele maar een spontane persoonlijke en ceremonie met een lach en een traan. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden vonden het een fantastische ervaring. Bedankt Hilde voor de onvergetelijke huwelijksceremonie op onze fanatische dag, het was af!

Dorien & Tom   

Afgelopen zaterdag, 26 mei 2018, zijn mijn man en ik getrouwd in een mooi, sprookjesachtig kader. Buiten in de natuur, onder de stralende zon. Om deze dag goed voor te bereiden ontbrak er voor ons nog iemand die onze persoonlijke ceremonie aan elkaar zou babbelen. Geen stijf gedoe, geen godsdienstige dingen, gewoon wie wij zijn. En die persoon, dat was Hilde. En of ze het goed heeft gedaan? Het was Fantastisch! Hilde stopt enorm veel energie in het voorbereiden van de ceremonie. Niets was teveel gevraagd. Zowel van mijn man als van mij kende ze alle verhalen, ons verleden en hoe onze toekomst eruit zou gaan zien. Ze had alles bij het rechte eind. Alles klopte. De manier waarop ze spreekt op de ceremonie is ook heel liefdevol, met een lach en een traan, heel sereen maar met de nodige humor waar nodig. Hilde is een heel warm persoon,maar ook haar man,die haar bijstaat op elke afspraak want Hilde doet alles heel persoonlijk. Meerdere malen nam ze contact en hebben we samen rond de tafel gezeten.
Hilde, verander niet, wat je doet doe je vol passie voor je vak, je bent een Topper!

Carolien & Dries   

Al bij het eerste contact wist Hilde ons te verbazen met haar enthousiasme en gedrevenheid!
Toen ook nog eens bleek dat zij net zo'n grote dierenvriend is als wij, was het duidelijk voor ons dat zij de geknipte persoon was om onze ceremonie te schrijven en deze te leiden.
Hilde heeft ons zeker niet teleurgesteld; ze heeft duidelijk veel werk, tijd en haar hart en ziel in onze ceremonie gestopt. Het was een prachtige, persoonlijke ceremonie met plaats voor een lach en een traan...
Bedankt Hilde, je bent een fantastische vrouw!

Sam & Fenna   

Dag Hilde,

We vonden echt mooi hoe je de ceremonie hebt gebracht, een herinnering die we heel lang zullen koesteren!
We hebben ook van veel andere mensen nadien gehoord dat ze het een prachtig moment vonden.
Dank je hiervoor
Nele en Karel

Nele en Karel   

29 juni 2019 was het eindelijk zover! Onze ceremonie was misschien wel hét deel van de dag waar we het meeste naar uitkeken. We wilden graag een ceremonie waar ‘ons’ verhaal verteld werd en wilden er geen klassieke en stijve bedoening van maken. Na een kennismakingsgesprek met Hilde en Wim wisten we meteen dat we goed zaten. En dat was het ook. Onze ceremonie was helemaal hoe we het in gedachten hadden: mooi, persoonlijk, afgewisseld met een lach en een traan, met mooie getuigenissen van ouders, familie en vrienden. Het was gewoon fantastisch! De complimenten van de aanwezigen bleven ook niet uit: uniek, puur, mooi, nog nooit gezien.
Dankjewel Hilde en Wim om er mee een fantastische dag van te maken! Een dag om nooit meer te vergeten!

Sara en Reinout   

Wij konden ons geen betere ceremonie inbeelden. Ieder woord was zalig en soms grappig om te horen. Ons levensverhaal samengevat en daarbij hoorden natuurlijk ook de nodige emoties en wij hadden het allemaal soms moeilijk om geen traantje weg te pinken. Heel veel lovende woorden gekregen van onze gasten ook. Dankjewel!

Mr en Mvr Tritar   Verification Captcha
* Verplicht